Bund:
- 200 gram mandler, der har ligget i blød i min. 2 timer og gerne natten over.
- 70 gram dadler uden sten
Fyld:
- 2 – 3 bananer
- ca. 500 gram bær (blåbær, hindbær, kirsebær, brombær eller lign.)
- 1,5 spsk. honning
- evt. 2 spsk. loppefrøskaller (gør fyldet mere tykt og fast)
- evt. lidt kokosmel til drys
Mal mandlerne fint i en food processor og tilsæt dadlerne. Kør videre til du får en ensartet masse. Pres denne masse fladt ud i en tærteform. Brug evt. en lille kagerulle. Blend bananer, 350 gram bær, honning og evt. loppefrøskaller til en ensartet masse og hæld denne masse ud over bunden i tærteformen. Læg de resterende 150 gram bær oveni til pynt. Drys evt. med lidt kokosmel. Sæt tærten i køleskab i et par timer, så den bliver mere fast.