Lækker og fyldig raw food kage med mandelbund og fyld af rå chokolademousse. Opskrift til 6 personer.
Ingredienser:
Bund:
- 150 gram mandler, der har stået i blød ca. 12 timer
- 75 gram dadler uden sten
- 25 gram kokosolie
Chokolademousse:
- 50 gram mandler, der har stået i blød ca. 12 timer
- 1 dl vand
- 2 bananer
- 2 avocado
- 100 gram dadler uden sten
- 30 gram honning
- 1 dl kakaopulver
- 15 gram kokosolie
- 1 spsk. loppefrøskaller
- 1 tsk. kanel
- ½ tsk. vaniljepulver
Pynt:
- 300 gram jordbær, hindbær eller appelsinbåde
Fremgangsmåde:
Bund: Kør ingredienserne til bunden gennem en foodprocessor til en jævn masse. Spred det ud på bunden af et tærtefad og stil det i køleskab.
Chokolademousse: Blend mandler og vand til en ufiltreret mandelmælk. Kom mandelmælken og alle de øvrige ingredienser i en foodprocessor, og kør til du har en jævn masse. Fordel massen ud over bunden.
Fordel pynten ovenpå kagen.
Kagen opbevares i køleskab indtil servering.
Alternativ: Hvis du bare vil lave chokolademousse undlades kagebunden.