Chokolademousse-kage

Lækker og fyldig raw food kage med mandelbund og fyld af rå chokolademousse. Opskrift til 6 personer.

Chokolademoussekage
Chokolademoussekage

Ingredienser:

Bund:

  • 150 gram mandler, der har stået i blød ca. 12 timer
  • 75 gram dadler uden sten
  • 25 gram kokosolie

Chokolademousse:

  • 50 gram mandler, der har stået i blød ca. 12 timer
  • 1 dl vand
  • 2 bananer
  • 2 avocado
  • 100 gram dadler uden sten
  • 30 gram honning
  • 1 dl kakaopulver
  • 15 gram kokosolie
  • 1 spsk. loppefrøskaller
  • 1 tsk. kanel
  • ½ tsk. vaniljepulver

Pynt:

  • 300 gram jordbær, hindbær eller appelsinbåde

Fremgangsmåde:

Bund: Kør ingredienserne til bunden gennem en foodprocessor til en jævn masse. Spred det ud på bunden af et tærtefad og stil det i køleskab.

Chokolademousse: Blend mandler og vand til en ufiltreret mandelmælk. Kom mandelmælken og alle de øvrige ingredienser i en foodprocessor, og kør til du har en jævn masse. Fordel massen ud over bunden.

Fordel pynten ovenpå kagen.

Kagen opbevares i køleskab indtil servering.

Alternativ: Hvis du bare vil lave chokolademousse undlades kagebunden.