Brunkager, rå

Glutenfri, rå brunkager. De smager som marcipan, der er krydret med de klassiske brunkage-krydderier.

Brunkager, rå og glutenfri
Brunkager, rå og glutenfri

Opskrift til ca. 40 brunkager:

  • 200 gram mandler
  • 40 gram fast honning
  • 25 gram tørret pomerans-skal
  • 1,5 tsk. kanel
  • 0,5 tsk. ingefær
  • 0,5 tsk. kardemomme
  • 0,5 tsk. nellike

Forberedelse:
Mandlerne sættes i blød i koldt vand i nogle timer, gerne natten over.

Tilberedning:
Hæld vandet fra mandlerne og skyl dem af i rent vand. Den tørrede pomeransskal hakkes fint i en blender. Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør til du har en jævn masse. Rul massen ud med en kagerulle og udstik brunkagerne med et lille glas. Lad dem gerne stå mindst et par timer inden servering, så hårde stykker af pomeransskal blødgøres.