Lækre småkager med havregryn, chokolade og gojibær.
- 100 gram havregryn
- 40 gram koldpresset kokosolie
- 4 spsk. honning
- 30 gram kokosmel
- ½ tsk. vaniljepulver
- 40 gram mørk chokolade
- Gojibær til drys
Kokosolien smeltes. Det kan gøres på en varm radiator eller i vandbad. Rør kokosolien sammen med havregryn, honning, kokosmel og vaniljepulver. Denne dej rulles ud til en tynd plade. Det gøres nemmest, ved at placere dejen på en bageplade mellem 2 stykker bagepapir eller madpapir og rulle den flad med en kagerulle. Lad denne plade med dej køle ned på et køligt sted, evt. i køleskab. Efter nedkøling smøres dejen med smeltet chokolade. Drys tørrede gojibær ovenpå, medens chokoladen stadig er blød. Stil igen pladen et køligt sted. Efter afkøling skæres kagen ud til små firkantede småkager, og er nu klar til servering.