Lækker glutenfri opskrift på brownies. Opskrift til 8 – 12 personer.
- 100 gram mandler
- 3 æg
- 50 gram smeltet kokosolie
- 200 gram dadler
- 250 gram kogte sorte bønner (svarer til en dåse)
- 30 gram kakaopulver
- 1 ml salt
- revet skal og saft fra en appelsin
- 100 gram mørk chokolade, groft hakket
Indstil ovnen på 180 grader C.
Blend mandlerne til mel i en foodprocessor. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen chokoladen. Kør videre med foodprocessoren til du har en ensartet dej. Rør den hakkede chokolade i med en ske.
Hæld dejen i en lille bradepande eller bageform med bagepapir i. Jeg brugte en form på 20 x 27 cm. Placer kagen midt i den forvarmede ovn og bag i 25 – 30 minutter.
Lad kagen køle af efter bagning og skær den ud i passende stykker.