Jordnøddeslik

Lækker hjemmelavet slik med fyldig smag og uden for meget sukker.

 

Jordnøddeslik

Jordnøddeslik

 

Ingredienser:

  • 250 gram cremet kokosmælk
  • 350 gram jordnøddesmør (peanut butter)
  • 125 gram ahornsirup
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 50 gram kokosmel
  • 100 gram mørk chokolade

Smelt chokoladen over et vandbad.

Rør alle ingredienser sammen, undtagen kokosmel og chokolade. Del dejen i 2 nogenlunde lige store dele. Rør kokosmelet i den ene halvdel af dejen.

Læg bagepapir i bunden af et firkantet fad eller form på ca. 20 x 20 cm. Spred dejen med kokosmel ud på bagepapiret.

Rør den smeltede chokolade i den resterende halvdel af dejen, og spred den ud oven på det første lag dej. Stil det i fryseren i ca. 5 timer. Tag den frosne slik ud af formen og skær den i tern på ca. 2 x 2 cm. Opbevar i køleskab eller fryser indtil servering.