Kokos-banan-is

Nem, vegansk softice med mange variationsmuligheder

Nem, vegansk softice, her drysset med kakaonibs

 

Lækker, nem og hurtig is-dessert.

Ingredienser:

  • 6 frosne bananer
  • 6 – 10 dadler
  • 400 gram kokosmælk (1 dåse), kold fra køleskab
  • 100 gram mandler
  • 50 gram hakket mørk chokolade eller kakaonibs

Sæt mandlerne i blød i mindst 2 timer, gerne natten over.

Bananer, dadler og kokosmælk blendes i blender eller foodprocessor.

Hak mandler og chokolade groft og rør i isen. Server straks som softice. Kan også fryses til senere servering.

Variationer:

  • Jordbæris: I stedet for mandler og chokolade tilsættes ca. 400 gram frosne jordbær i blenderen
  • Vaniljeis: I steder for mandler og chokolade tilsættes ca. 1 tsk vanillepulver i blenderen